Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με δηλώσεις του εκθείασε τους φίλους του ΠΑΟΚ και τον παρομοίασε με την Νάπολι

Δηλώσεις στην τηλεόραση της Ρουμανίας έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπήκε καν στον κόπο να συγκρίνει τους οπαδούς της ομάδας του με αυτούς της Ραπίντ Βουκουρεστίου. Παράλληλα, ανέλυσε το τι σημαίνει ο «δικέφαλος», προσομοιάζοντάς τον με τη Νάπολι στην Ιταλία.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Δεν υπάρχει σύγκριση με όλο το σεβασμό. Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ, θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας, είναι πιο μικρή περιοχή από οικονομικής άποψης, αν θέλετε, ναι, είναι όπως η Νάπολι με τη βόρεια Ιταλία.

Είναι κάτι απίστευτο! Το πάθος μεταλαμπαδεύεται από πατέρα σε γιο, σε ολόκληρες γενιές οικογενειών. Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις. Σας λέω, η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη. Βέβαια, σε στιγμές δυσκολίας όλο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια τεράστια πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς.

Στον ΠΑΟΚ βιώνω μια ιδιαίτερη κατάσταση, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις. Θέλω να σας πω κάτι: η περσινή χρονιά ήταν συγκλονιστική για μένα επαγγελματικά: μια 2η θέση, ένας τελικός Κυπέλλου που χάθηκε άδικα καθώς αποφασίστηκε από τους διαιτητές και ένας προημιτελικός που παίξαμε με τη Μαρσέιγ στο Conference League.

Ήταν η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επίδοση στην ιστορία του συλλόγου και η πρώτη φορά που μια ελληνική ομάδα έφτασε στα προημιτελικά στην Ευρώπη μετά από 22 χρόνια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy