Ο Σάχοφ παραμένει στον ΠΑΟΚ!

Την περίπτωση του xαφ του ΠΑΟΚ, Σάχοφ…φαίνεται πως εξετάζει η Βίντι, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη του Δικεφάλου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις η ομάδα από την Ουγγαρία να αποκτήσει τον Σάχοφ ως ελεύθερο τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το ζήτημα φαίνεται να συζητήθηκε στις ασπρόμαυρες τάξεις, όμως όλα σταμάτησαν με την παρέμβαση του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, με την ΠΑΕ να σταματά επί τόπου κάθε επαφή.

Ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι δεν θέλει να διαταράξει περισσότερο την ομάδα μετά την φυγή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και την σχεδόν σίγουρη φυγή του Αμρ Ουάρντα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο Ρουμάνος δεν θέλει να αλλάξει τις ισορροπίες όπως είναι λογικό καθώς η ομάδα από την αρχή οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Έτσι, σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, ο Σάχοφ θα συνεχίσει να φορά τα ασπρόμαυρα τουλάχιστον μέχρι το επερχόμενο καλοκαίρι. Μετέπειτα, ίσως αλλάξουν τα πράγματα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy