Ο Σάκχοφ είναι η πρώτη… μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιστεύει πως ήρθε η ώρα για τον Σάκχοφ, να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα στην οποία άλλωστε βρίσκεται εδώ και δυόμιση χρόνια και έχει εγκλιματιστεί πλήρως.

Ο Ρουμάνος προπονητής ήταν αυτός που το καλοκαίρι ζήτησε την παραμονή του 28χρονου ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο παρόλο που γινόντουσαν συζητήσεις για πιθανή παραχώρηση του και πλέον θα του δώσει φανέλα βασικού ως παρτενέρ του Μαουρίσιου στη μεσαία γραμμή της ομάδας τουλάχιστον μέχρι και αν έρθει καλύτερος από αυτόν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Σάχοφ είναι πολύ ανεβασμένος τελευταία στις προπονήσεις δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και όλοι ελπίζουν να αποδειχθεί ως εσωτερική μεταγραφή για τον Δικέφαλο.

Ο Ουκρανός χαφ, παρά τον παραγκωνισμό του σε πολλά παιχνίδια, δεν έδειξε ποτέ δυσαρέσκεια. Επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι αποτελεί έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και κερδίζοντας ακόμα περισσότερο την εκτίμηση του προπονητή του.

Ο τραυματισμός του Βέρνμπλουμ αναμένεται να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής πλέον. Και είναι στο δικό του χέρι να αποδειχτεί μια… εσωτερική μεταγραφή. Και να βοηθήσει την ομάδα στη μάχη που δίνει για τον τίτλο.