Ο σκληρός απολογισμός του Σάκοτα για την ήττα της ομάδας του

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Basket League:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Έκανε αρκετά καλή νίκη για την συνέχεια. Εμείς μπήκαμε κουρασμένοι αρκετά, προφανώς και εμείς άνθρωποι είμαστε, είναι αρκετά παιχνίδια με μεγάλη σημασία. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά έλειπε η ενέργεια, μπορεί και ένας παίκτης λιγότερος, ο Ντούσαν.

Το ματς όμως, κρίθηκε σε τρία σημεία. Το ένα ήταν τα ατομικά σημεία. Ο Κάμινγκς, ο καινούργιος παίκτης του Πανιωνίου μάς έκανε σκορ 11 πόντους σε 10 λεπτά. Και στο τέλος που κρινόταν το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Δεχθήκαμε δύο τρίποντα μία τεχνική ποινή για κάτι που σε τόσα χρόνια δεν έχω ζήσει ποτέ. Δηλαδή να μιλάω με τον παίκτη μου που έκανε ένα λάθος και να μου δώσει τεχνική ποινή σε ένα σημείο στο οποίο κρινόταν το παιχνίδι. Εννοείται ότι και εμείς φταίμε για πολλά θέματα. Άνθρωποι είμαστε, δεν είναι εύκολο, συνεχίζουμε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy