Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΜΩ

Το απόγευμα της Πέμπτης 04/07 ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος Βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Φάμελλος παρευρέθηκε στα γραφεία του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ.

Μίλησε στους μηχανικούς της εταιρείας, καθότι μηχανικός και ο ίδιος, και σε δήλωση του σε γνωστό τοπικό κανάλι της πόλης έκανε μία μικρή ανασκόπηση στην περίοδο που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας. «Το 2015 ήμασταν σε μια δύσκολη θέση και δημοσιονομικά και κοινωνικά. Στόχος μας ήταν να σχεδιάσουμε μια αναπτυξιακή στρατηγική που θα είναι μακροπρόθεσμη κι έτσι να είναι βιώσιμη  επιχειρηματικά και από την εργασία και από το περιβάλλον.» Στη συνέχεια επεσήμανε πως είναι η Θεσσαλονίκη σήμερα «Έχει γίνει το κέντρο πολλών δικτύων μεταφοράς προϊόντων και σημείο ενδιαφέροντος της ενέργειας για την Κεντρική Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή, των ΗΠΑ».

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις, έγινε συζήτηση για το νέο λιμάνι, το νέο αεροδρόμιο, τους νέους ενεργειακούς και οδικούς άξονες από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Βελιγράδι αλλά και το σιδηροδρομικό μέχρι το Δούναβη, καθώς νέες ευκαιρίες δημιουργούνται για τους μηχανικούς και τις τεχνικές εταιρείες γενικότερα. Ένα πλάνο για την βιώσιμη Ελλάδα του μέλλοντος !