Ο Τάσος Τασιόπουλος τόνισε πως ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο ηγέτης που χρειάζονταν ο ΠΑΟΚ στον πάγκο του

Ο Τάσος Τασιόπουλος τόνισε πως ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο ηγέτης που χρειάζονταν ο ΠΑΟΚ στον πάγκο του. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουρουγουανό τεχνικό και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις, από τα όσα έχει δει στα τρία μας που έκατσε ο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας.

Αρχικά, ο Τασιόπουλος δήλωσε στο “Αθλητικό Metropolis”: “Μόνο η παρουσία του στον πάγκο είναι εμβληματική για τον ΠΑΟΚ, εμπνέει τους παίκτες, τακτικά δεν άλλαξε κάτι. Ο ηγέτης που χρειαζόταν η ομάδα ήρθε από τον πάγκο, η νοοτροπία που είχε ο άνθρωπος και ως παίκτης έχει και ως προπονητής. Είναι μεγάλη υπόθεση για την αρχή ο σεβασμός λόγω του ονόματος του Γκαρσία, που έχει αποδοχή ως προσωπικότητα, μετά θα σεβαστούν και τις γνώσεις του”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Χρειάζεται περισσότερη οργάνωση, ο Γκαρσία πέτυχε αμυντικά και θέλει να φτάσει στο 1000% το τρανζίσιον. Είχαμε μια ομάδα που χρειαζόταν τους χώρους για να βρει γκολ, πρέπει να βελτιωθούμε στο σετ παιχνίδι και κόντρα σε ομάδες που δε σου δίνουν τον χώρο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy