Ο Βαλβέρδε είναι «Ελληναράς»- Δείτε το γιατί (εικόνα)

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέφρασε για άλλη μία φορά την αγάπη του προς την Ελλάδα, γράφοντας μάλιστα στα ελληνικά πάνω σε λάβαρο των μπλαουγκράνα .

 

Στο διπλό του πέρασμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε την εκτίμηση όλου του ελληνικού κοινού, με τον ίδιο να βάζει για πάντα στην καρδιά του τη χώρα μας. Πλέον βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, την Μπαρτσελόνα, με την οποία στοχεύει φέτος να κατακτήσει το νταμπλ στην Ισπανία αλλά και το Champions League.

Ωστόσο, παρά το φόρτο εργασίας του και την καθημερινή πίεση στη Βαρκελώνη, όποτε έρχεται σε επαφή με την Ελλάδα, δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει πόσο πολύ την αγαπά. Και μάλιστα γράφοντας στη γλώσσα μας!

Στο πλαίσιο των Δημοπρασιών Αγάπης που έρχονται για 7η συνεχόμενη χρονιά στην 24Media, ζητήθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να υπογράψει ένα λάβαρο της Μπαρτσελόνα. Ο “Τσινγκούρι” όχι μόνο το υπέγραψε, άλλα έστειλε μήνυμα στη χώρα μας γράφοντάς το ο ίδιος στα ελληνικά.

Πηγή:sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy