Ο Βασίλης Κοττής αποκαλύπτεται: «Έχω ζηλέψει το «Στην καρδιά» του Αδαμαντίδη»

O Βασίλης Κοττής, με καταγωγή από την Τρίπολη, είναι ένας πολλά υποσχόμενος λαϊκός ερμηνευτής. Η πρόσφατη δισκογραφική του επιτυχία «Μπράβο Μαγκιά σου» που κυκλοφόρησε από τη Heaven, αποτέλεσε ένα καλό εφαλτήριο για την καριέρα του.

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο «Mystras Grande Palace», ενώ ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια. Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρει τα εμπόδια που συναντάει ένας νέος καλλιτέχνης, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους δεν θα πήγαινε στο Survivor, και άλλα πολλά.

Tι περιμένουμε μουσικά από τον Βασίλη Κοττή μετά το «Μπράβο Μαγκιά σου» που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music;

Ύστερα από την επιτυχημένη πορεία των δύο προσωπικών μου τραγουδιών: «Τι Θα Χρειαστεί» και του «Μπράβο Μαγκιά Σου», βρίσκομαι στο στούντιο γράφοντας καινούργια ντέμο για την επιλογή του νέου μου τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει σε λίγο διάστημα.

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται ένα ξενοδοχείο πολλών αστέρων στον Μυστρά… Μίλησέ μας για αυτό;

Πράγματι αυτό το διάστημα εμφανίζομαι στο: «Mystras Grande Palace», ένα πανέμορφο ξενοδοχείο πολλών αστέρων στην τοποθεσία του Μυστρά Λακωνίας. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την συνεργασία, τόσο για το ωραίο κλίμα, καθώς και για την μεγάλη αποδοχή του κόσμου. Επίσης, κάνω διάφορα “live” σε διάφορες άλλες πόλεις.

Ποια πρόταση δουλειάς θα σε έκανε να πετάξεις στα «ουράνια»;

Η πρόταση που θα με έκανε να πετάξω στα ουράνια είναι να συνεργαστώ με έναν από τους καλλιτέχνες που θαυμάζω, όπως π.χ. τον κ. Γιάννη Πάριο ή τον κ. Θέμη Αδαμαντίδη.

Σε βοήθησε το ότι κέρδισε τον πρώτο τίτλο στον διαγωνισμό «Λαϊκή Φωνή 2015» που είχε διοργανώσει το STAR;

Όπως έχω δηλώσει και παλιότερα η συμμετοχή μου και η κατάκτηση του τίτλου στο διαγωνισμό «Λαϊκή φωνή 2015» του τηλεοπτικού κοινού STAR ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και με βοήθησε να γίνω πιο αναγνωρίσιμος στον κόσμο. Όμως στο τέλος μου άφησε μια πικρία, διότι ποτέ δεν μου δόθηκε το έπαθλο  του νικητή όπου ήταν ένα συμβόλαιο με γνωστή δισκογραφική εταιρία.

Υπήρξε στιγμή που σκέφτηκες να εγκαταλείψεις το τραγούδι και να χρησιμοποιήσεις το πτυχίο σου ως μηχανολόγος;

Λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε είναι δύσκολο να στηριχτείς μόνο στο καλλιτεχνικό κομμάτι για βιοποριστικούς πόρους, πρέπει να έχεις κάποιο άλλο ως κύριο επάγγελμα, είτε αυτό λέγεται «Μηχανολογία» ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ αυτό το διάστημα ταυτόχρονα με τα καλλιτεχνικά, απασχολούμαι στην ιδιωτική μου επιχείρηση, που έχω μαζί με τον αδερφό μου και ως αντικείμενο έχει τον καφέ.

Με ποια μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου θα ήθελες να συνεργαστείς;

Δύσκολη ερώτηση! Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες και έτσι δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσω κάποιους. Παρόλα αυτά θα ήταν μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με τον κ. Γιάννη Πάριο, την κα Μαρινέλλα και τον κ. θέμη Αδαμαντίδη.

Ποιο τραγούδι συναδέλφου σου έχεις «ζηλέψει»;

Σίγουρα είναι πολλά τα τραγούδια συναδέρφων που είναι αξιόλογα και θα ήθελα να είχα ερμηνεύσει, αλλά αυτό που μου έρχεται στο μυαλό χωρίς δεύτερη σκέψη είναι το «Στην καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη.

Θα έκανες ποτέ σχέση με θαυμάστριά σου;

Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Νομίζω πως δε θα ήμουν αρνητικός εφόσον τη δεδομένη στιγμή ήμουν στη φάση μιας νέας σχέσης.

Σε ιντριγκάρει η ιδέα να πας στο Survivor;

Όχι θα έλεγα, γιατί το περιεχόμενο του παιχνιδιού δεν με ιντρικάρει . Πιθανότατα όμως θα δήλωνα συμμετοχή αν γινόταν πάλι ένα παιχνίδι τύπου «Fame Story» που είναι μουσικού περιεχομένου.