Ο υιός νίκησε τον πατέρα Λουτσέσκου…με 4-1 (VIDEO)

Ο πατήρ Μιρτσέα αντιμετώπισε τον υιό Ραζβάν σ’ ένα διαφορετικό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Βουκουρέστι ανάμεσα σε παλιές μεγάλες δόξες της Ντιναμό και της Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ο μπαμπάς Λουτσέσκου κάθισε τον έναν πάγκο (Ντιναμό) και ο γιος Λουτσέσκου στον (Ραπίντ), με τον τελευταίο να κερδίζει άνετα με 4-1.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πάντως, δήλωσε απογοητευμένος από την εικόνα του γηπέδου και όχι από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στις εξέδρες βρέθηκαν μόλις 500 θεατές, εκ των οποίων κάποιοι λίγοι ξέφυγαν και είχαν το «δικό» τους ματς στις κερκίδες.

«Οι οπαδοί πρέπει να είναι πιο κοντά στις ομάδες που αγαπούν και σε κάθε περίσταση, όχι μόνο στα εύκολα. Προσπάθησα να κάνουμε με τον Ραζβάν ένα παιχνίδι για να βοηθήσουμε ένα παιδί που το έχει ανάγκη», υποστήριξε ο μπαμπάς Λουτσέσκου, αναφερόμενος στον 15χρονο Γκάμπριελ Μπαλασεάνα, που πάσχει τον σύνδρομο klippel-trenaunay, και πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Γαλλία για θεραπεία.

Πάντως, υπήρξαν και ωραίες στιγμές κατά τη διάρκεια του φιλικού, όπως ο διάλογος ανάμεσα σε Μιρτσέα και Ραζβάν.

«Δεν βλέπεις πως παίζει η Ντιναμό;», είπε ο 50χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ στον πατέρα του, ο οποίος απάντησε: «Ραζβάν, μη με κάνεις να μπω στο γήπεδο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy