Ο Ζοσέ Μπότο τόνισε στον Βιεϊρίνια, ότι σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο

Το συμβόλαιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν είναι θέμα χρημάτων ή επιθυμιών.

Είναι απλό. Θέλει να συνεχίσει ο Πορτογάλος άσος την καριέρα του; Τότε, θα ανανεώσει. Αυτό ήταν και παραμένει το μοναδικό ζητούμενο. Ο Ζοσέ Μπότο ξέρει την ιστορία του συμπατριώτη του στον ΠΑΟΚ. Την προσφορά του. Το δέσιμό του με τον σύλλογο.

Για τον Ιβάν Σαββίδη και φυσικά τον Ραζβάν Λουτσέσκου ούτε λόγος. Ο αρχηγός είναι πολύτιμος στον ΠΑΟΚ. Τι κι αν έχει κλείσει τα 36 του χρόνια; Η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική και παράλληλα, όσο αντέχει και το κορμί του, τότε είναι χρήσιμος και στον αγωνιστικό χώρο. Έστω και για μισή ώρα, ένα ημίχρονο. Ο Βιεϊρίνια, λοιπόν, η συνεργασία του οποίου με τον «Δικέφαλο» ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ενημερώθηκε από τον Μπότο, τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ότι σύντομα θα υπογράψει για έναν ακόμα χρόνο.

Δεν ήταν θέμα χρημάτων. Από τη στιγμή που ο Βιεϊρίνια νιώθει ότι μπορεί ν’ αντέξει και να βοηθήσει ακόμα έναν χρόνο, θα υπογράψει την ανανέωση. Όποτε νιώσει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον αγωνιστικό χώρο, τότε δεν θα είναι εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά θα είναι δεδομένα σε κάποιο πόστο. Αυτό έχει συμφωνηθεί με τον Μπότο. Σε κάθε περίπτωση, η σημαία θα παραμείνει έναν ακόμα χρόνο στον ιστό της. Κοντολογίς, πρόκειται για μία συμφωνία μεταξύ μελών της οικογένειας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy