Οι ανανεώσεις των Μπίσεσβαρ και Σβαμπ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων του ΠΑΟΚ

Σε επαφή με τον Ζοσέ Μπότο βρίσκονται οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέφαν Σβαμπ. Ο πρώτος έχει δεχθεί την πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό.

Όσον αφορά στον Αυστριακό, ο δυναμικός μέσος θα δώσει το «παρών» στην «πρώτη» της ομάδας, την Τρίτη (20/06) όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν μία ακόμα επαφή, όπου θα φανεί και η πρόθεση για την επέκταση της συνεργασίας.

Τέλος, εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση του Μάρκο Ρέντε. Ο Γερμανός εμφανίζεται θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη και τους «ασπρόμαυρους». Ωστόσο, εντός της ημέρας αναμένεται να έχει μία ακόμα επαφή με την Χέρακλες.

Στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον Γερμανό στόπερ στο ρόστερ της, με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και αναμένεται να κινηθεί ανάλογα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy