Οι εθελοντές διασώστες Θεσσαλονίκης παρέλαβαν το υλικό τους

 

Σε μια σεμνή τελετή έγινε η παράδοση – παραλαβή φαρμακευτικού υλικού και εξοπλισμού στις δυο ομάδες εθελοντών και διασωστών Θεσσαλονίκης, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Στο δελτίο Τύπου της σχετικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο, αναφέρονται τα εξής:

«Οι Έλληνες Διασώστες και οι Εθελοντές Ελλάδος είναι δύο οργανώσεις που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις ή εκθειασμούς. Η δραστηριότητά τους εκτός από την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, επεκτείνεται σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η ενημέρωση και η παροχή υποστήριξης για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, αγωνισμάτων κ.α.

Το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (ΚΕΣ), από την πλευρά του, δίνει μάχη για την απρόσκοπτη λειτουργία και τον δημόσιο χαρακτήρα του ανατρέφοντας στους κόλπους του γενιές αθλητών και πρωταθλητών, προάγοντας την αλληλεγγύη και το ευ αγωνίζεσθαι. Μέριμνα του αποτελεί η ανεμπόδιστη πρόσβαση στους χώρους του, αλλά και η ασφάλεια χρήσης των εγκαταστάσεων από όλους τους πολίτες.

Το Καυτανζόγλειο, ως Εθνικό Στάδιο αναγνωρίζει ότι οι δημόσιες υπηρεσίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και τους χώρου δράσης τους. Στο πλαίσιο αυτό, εξαγγείλει την υποστήριξή του στις δύο διασωστικές ομάδες που είναι σαφώς προσανατολισμένες στην κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό.

Σε συνέχεια δε της γόνιμης συνεργασίας που ξεκίνησε πριν χρόνια, μετά τη φιλοξενία των δύο σωματείων εθελοντών στο Καυτανζόγλειο, αλλά και τη παροχή Α’ Βοηθειών σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις του, το Κ.Ε.Σ  θέλει να εκφράσει έμπρακτα την εκτίμησή του στο έργο και τη συνεισφορά τω δύο εθελοντικών σωμάτων διάσωσης. Για τον σκοπό αυτό, προσφέρει ιατροφαρμακευτικό υλικό και εξοπλισμό που θα διευκολύνει και θα υποστηρίξει τις μελλοντικές δράσεις τους, εντός και εκτός εγκαταστάσεων Σταδίου.

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο η σχετική εκδήλωση παράδοσης φαρμακευτικού και υποστηρικτικού υλικού από τη Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου στα σωματεία: «Έλληνες Διασώστες» και «Εθελοντές Ελλάδος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy