Οι οπαδοί των «Δράκων» αντιτίθενται στην επικείμενη απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο!

Την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Πόρτο ο Φάμπιο Κοεντράο εξέφρασαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, που απασχολεί και τον ΠΑΟΚ, δέχθηκε πρόταση από τους «Δράκους» και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο ενδεχόμενο αυτό αντέδρασαν οι «Colectivo Ultras 95», που εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Άνθρωποι που πάντα έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με άσεμνες χειρονομίες, που προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο».

Αναλυτικά:

«Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας.

Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με άσεμνες χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο.

Δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση. Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που ασκούν διοίκηση να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή».