Οι πρώτες οδηγίες στους φίλους του ΠΑΟΚ…για το ματς με την Τσέλσι

Ανακοίνωση με πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Χρηστικές πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο μετάβασης των φίλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν από την αγγλική ομάδα και την τοπική αστυνομία, περιλαμβάνει η σημερινή ανακοίνωση του Δικεφάλου, που βρίσκεται σε συνεργασία με την ασφάλεια της Τσέλσι για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της 29ης Νοεμβρίου στο Stamford Bridge του Λονδίνου.

Στην ανακοίνωση της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει:

«Η μέρα του αγώνα με την Τσέλσι πλησιάζει και η βρετανική ομάδα κοινοποίησε στον ΠΑΟΚ λεπτομέρειες γύρω από τα μέτρα ασφαλείας και οδηγίες προς τους φίλους του Δικεφάλου που θα βρεθούν στο Λονδίνο για την αναμέτρηση στο Stamford Bridge.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν ήδη εξαντληθεί εδώ και μέρες, έτσι οι φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήριο παρακαλούνται να μην πλησιάσουν το γήπεδο, καθώς δεν θα μπορέσουν να μπουν στο Stamford Bridge.

Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τη σέντρα και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκονται εκεί όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να πραγματοποιηθεί και έγκαιρα η είσοδός τους στην εξέδρα.

Το γήπεδο είναι προσβάσιμο με τη γραμμή μετρό District Line, ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει αποβιβαστούν στο σταθμό Fulham Broadway.

Οποιαδήποτε χρήση βεγγαλικών και καπνογόνων θεωρείται εγκληματική πράξη και τιμωρείται με σύλληψη από την τοπική αστυνομία.

Την παραμονή του αγώνα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy