Οι Ρουμάνοι στέλνουν και τον πατέρα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποχώρησε από την Εθνική Τουρκίας και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρουμανία υπάρχει το ενδεχόμενο ο έμπειρος τεχνικός και πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου να αναλάβει θέση συμβούλου στον Δικέφαλο!

Ακόμη σημειώνεται ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θέλει να συμβάλει στην «κατασκευή» ενός ευρωπαϊκού κλαμπ, στα πρότυπα της Σαχτάρ Ντόνετσκ η οποία μεγαλούργησε επί των ημερών του, αφού ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να επενδύσει ώστε η ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Το ρουμανικό σενάριο αναφέρει ότι αν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρεθεί στον ΠΑΟΚ σε ρόλο συμβούλου δε θα εμπλέκεται στο προπονητικό έργο του γιου του, του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο σάιτ «telekomsport.ro» υπάρχουν δηλώσεις του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Τουρκίας είπε: «Είμαι ακόμα νέος. Έχω ακόμα την ενέργεια για να δουλέψω ως προπονητής. Θα μπορούσα να εργαστώ σε μία ομάδα από την Ευρώπη ή άλλη ήπειρο. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Δε μου λείπουν προτάσεις και θα εξετάσω τις προοπτικές που υπάρχουν για εμένα και φυσικά με γνώμονα την υγεία μου. Υπάρχει ένας συνδυασμός από παράγοντες, τότε θα αρχίσω να δουλεύω για μία ομάδα για ένα ή δύο χρόνια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy