Οινοποιία «Μαλαματίνα»: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την έναρξη τριετούς χορηγικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους μέχρι και το 2025 ανακοίνωσε σήμερα η Οινοποιία «Μαλαματίνα».

Ποιος είναι μάλιστα ο στόχος;

Στόχος αποτελεί η στήριξη των δράσεων και των προγραμμάτων της διοίκησης, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου.

Τι αναφέρει η ανακοίνωσή της;

«H συνεργασία της Οινοποιίας και του Δικέφαλου του Βορρά, σηματοδοτεί την επανένωση μεταξύ των δύο εμβληματικών ονομάτων της Βορείου Ελλάδας, έπειτα από δύο χρόνια και αναδεικνύει τον σεβασμό στο λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου, αλλά και στην αξία της κοινωνικής προσφοράς», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η «Μαλαματίνα» και το «Φίλιωμα», η νέα πρόταση της Οινοποιίας, θα προβάλλονται μέσω των ποδοσφαιρικών αγώνων Πρωταθλήματος της Super league και του Κυπέλου Ελλάδος.

Θα είναι παράλληλα συνοδοιπόροι στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, PAOK Action, ενισχύοντας το κοινωνικό έργο της ομάδας σε συγκεκριμένες δράσεις…

Ταυτόχρονα θα υπάρξουν πρόσθετες εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ μέσα και έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ των οποίων:συλλεκτικές φιάλες Μαλαματίνα με τον Δικέφαλο και συλλεκτικά T-shirts, κληρώσεις για εισιτήρια σε αγώνες εντός έδρας, καθώς και ένα PAOK EXPERINECE TOUR στο γήπεδο της Τούμπας, που θα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Μαλαματίνας.

Μαλαματίνα

Πριν την έναρξη των αγώνων, στα εντός έδρας παιχνίδια, η Μαλαματίνα θα ενισχύσει την παρουσία της και έξω από το γήπεδο της Τούμπας με προωθητικές δράσεις, συνδέοντας για άλλη μία φορά το όνομά της με την ομάδα του ΠΑΟΚ, απαντώντας περήφανα «ΠΑΟΚ, Ρετσίνα, Μαλαματίνα».

Μάλιστα, ο κ. Ευάγγελος Χρυσοχόος, Deputy CEO Commerce & Marketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, έναν γνώριμο συνεργάτη και υποστηρικτή της ομάδας!

Με τη νέα διοίκηση είμαστε βέβαιοι ότι θα υλοποιήσουμε από κοινού ενέργειες οι οποίες θα οδηγήσουν σε αμφότερες επιτυχίες και θα έχουν παράλληλα αντίκτυπο στην ικανοποίηση των φιλάθλων μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Κεράνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Οινοποιίας Μαλαματίνα, δήλωσε:

«Η υπογραφή της χορηγικής συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έναν από τους μεγαλύτερούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ελλάδας, σηματοδοτεί για την ιστορική Οινοποιία Μαλαματίνα το νέο ξεκίνημα, μετά την πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας.

Την επόμενη ημέρα της ανάπτυξης, της ποιότητας και της δημιουργίας πρόσθετης αξίας για την εταιρεία αλλά και για τον τόπο μας.

Εδώ και χρόνια, η Μαλαματίνα είχε ταυτίσει το όνομά της με τον ΠΑΟΚ και ήταν συνοδοιπόρος των οπαδών της ομάδας του Δικεφάλου σε όλες τις «ασπρόμαυρες» στιγμές τους.

Σήμερα, αυξάνουμε τον βαθμό της ευθύνης μας, ενισχύοντας και τις δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας και εστιάζουμε στην επίτευξη των στόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία έτη, σε όλους τους τομείς δράσης της».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy