Όκολιτς: Ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ με αθλήτρια του Ολυμπιακού στα μπουζούκια

O κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Όκολιτς, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό διασκέδασε στην Αθήνα, με οικοδέσποινα την Σάσι Χίπε.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον κεντρικό του ΠΑΟΚ σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας με την βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Σάσι Χίπε.

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έμεινε στην πρωτεύουσα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος φρόντισε να γευτεί τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας παρέα με την όμορφη Γερμανίδα παίκτρια του Ολυμπιακού.

Όκολιτς: «Είναι ντροπή»

Λίγο πριν διασκεδάσει στα μπουζούκια, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ είχε αναφερθεί στη διαιτησία του ντέρμπι με ανάρτησή του στο Instagram.

Κατά την διαιτησίας του ντέρμπι αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Όκολιτς.

Ο Αλεξάνταρ Όκολιτς ανέφερε σχετικά με το ντέρμπι του Ρέντη και κυρίως την διαιτησία:

«Είναι ντροπή που ο καθένας μπορεί να γίνει σήμερα διαιτητής και να παίρνει αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές που θα πρέπει να είναι σαφείς. Το να κλέβεις περισσότερες από τέσσερις φορές σε σημαντικές στιγμές και να παίρνεις πολύ κακές αποφάσεις, θέτει το ερώτημα αν αυτοί οι δυο διαιτητές ήταν έτοιμοι για ένα ντέρμπι όπως το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και την ίδια ώρα, αν το βίντεο τσεκ δούλευε πραγματικά;! Ειλικρινά θα πρέπει να ρωτήσετε τους εαυτούς σας… Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που πάλεψαν σήμερα, είμαι πολύ περήφανος και θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας πολύ πιο δυνατά από σήμερα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy