Όλα ανοικτά με Χιμένεθ στον ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ έκανε χαρούμενους τους φίλους του «δικεφάλου του βορρά», καθώς ο Χαβιέ Χιμένεθ ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην κατάκτηση των δύο από τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα των «ασπρόμαυρων». Ο Σέρτζιου Στάνκου από την πλευρά του χάρηκε μόλις έμαθε πως ο Κουβανός δεν θα ήταν στο Παγκόσμιο και πως θα αρχόταν πιο γρήγορα στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο αυτό ακόμα δεν έχει γίνει.

Ο Χιμένεθ παραμένει στην χώρα του, όπου η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το πιο εύκολο να φύγεις και στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος ακραίος αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την παραμονή του στους κυπελλούχους. Αρχικά αν καθυστερήσει και άλλο είναι δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς θα κοιτάξουν για άλλον ακραίο.

Ακόμα όμως και αν βρεθεί στην ώρα του στη συμπρωτεύουσα, είναι δεδομένο πως θα περάσει αρχικά από «κόσκινο», προκειμένου ο Στάνκου πειστεί πως μπορεί όντως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το σίγουρο πάντως είναι πως αρχικά θα δούμε αν ο Χιμένεθ έρθει ως το τέλος της βδομάδας στην Ελλάδα και μετά αν η καθυστέρηση αυτή κάνει τον ΠΑΟΚ να στραφεί σε άλλη λύση για την θέση του δεύτερου ξένου ακραίου.