Όλεεε Ξερόολε: «Ο ξερ all του φέιςμπουκ για μεταγραφές, πρωταθλητές και κανιβαλίσματα»

«Τσουβελομαχαιρώματα»: Από τον Δημήτρη Μαχαίρα και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Ο Δημήτρης Μαχαίρας και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κάνουν ποδαρικό στο G-Point.gr  με τα «Τσουβελομαχαιρώματά» τους με πολύ σάτιρα γύρω από το ποδόσφαιρο και τα πάντα όλα.

«Στο γιορτινό τραπέζι υπάρχει στην γωνιά..Ο σταλεγάκιας που τα ξέρει όλα..Ξέρει ποιες μεταγραφές θα γίνουν ,ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ,τι θα γίνει στα ντέρμπι ταυτόχρονα με την οικονομική ανάλυση της Ευρώπης και της χώρας..Αν θα πιάσει ο Μασούντ στην ΑΕΚ ,τι θα κάνει ο Χούλτ ,αν ο ΠΑΟΚ πάρει σέντερ φορ και αν θα σωθεί ο Παναθηναϊκός!«

Πέρα από τον ξερόλα μπάρμπα, ο ξερ all του φέισμπουκ..Με αναλύσεις για το πικ ν ρολ  του Σφαιρόπουλου, το άνοιγμα του ρόστερ του Πασκουάλ και τα βαθυστόχαστα μπασκετικά νοήματα..Όλα αυτά βέβαια με σουβλάκι και αναψυκτικό στο χέρι, απέχοντας χιλιόμετρα από μπάλες και προπονήσεις..

Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν εδώ όπου οι μειοψηφίες επιβάλλονται και οι πρωταγωνιστές κανιβαλίζονται. Στην χώρα που όσοι δεν έγιναν αθλητές βγάζουν τα απωθημένα τους και αυτοαποθεώνονται.. Λάικ στον εαυτό μου και λάικ στο σχόλιό μου»!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy