Όλο η ΠΑΟΚτσήδικη φιέστα σε ένα συλλεκτικό βίντεο!

Το SDNA έζησε την απόλυτη φιέστα της Τούμπας αλλά και του Λευκού Πύργου και ετοίμασε ένα συλλεκτικό βίντεο διάρκειας 13 λεπτών με όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής!

Παροξυσμός. Ασπρόμαυρη λαοθάλασσα. Μια φαντασμαγορική φιέστα που κόστισε άνω των 500.000 ευρώ. Κόσμος στη Θεσσαλονίκη να πανηγυρίζει, η Τούμπα να… βουλιάζει, στον Λευκό Πύργο να στήνεται πάρτι άνευ προηγουμένου. Η σπουδαία γαλλική Equipe να «υποκλίνεται».

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε μετά από 34 χρόνια το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και ακολούθησε ένα πρωτοφανές γλέντι μέχρι πρωίας, με την συμπρωτεύουσα να «φλέγεται» και τους κατόχους του τίτλου στην Superleague να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Το SDNA βρέθηκε τόσο στην Τούμπα όσο και στον Λευκό Πύργο και έφτιαξε ένα mini-movie 13 λεπτών, με εκπληκτικά πλάνα από drone- και όχι μόνο- για τα όσα συνέβησαν την ιστορική, για το Δικέφαλο του Βορρά, Κυριακή.

Απολαύστε το παρακάτω:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy