Σοκάρει η απόπειρα αυτοκτονίας οπαδού της Μαρσέιγ εξαιτίας της ομάδας του

Απίστευτο περιστατικό που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία εξελίχθηκε στη Γαλλία αφού οπαδοί της Μαρσέιγ γλίτωσαν οπαδό από αυτοκτονία,

Ειδικότερα, ένα μήνυμα στο twitter νεαρού κινητοποίησε τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας.Ένας νεαρός Γάλλος οπαδός παραμένει στη ζωή από την ποδοσφαιρική πίστη του στη Μαρσέιγ και τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι παρενέβησαν εγκαίρως για να τον σώσουν από μια απόπειρα αυτοκτονίας. Ο νεαρός είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωση ότι θέλει να αυτοκτονήσει. «Γεια σου Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Απόψε κόβω τη ζωή μου. Ελπίζω ότι η Μαρσέιγ θα επιστρέψει θρύλος και θα νικήσει στο Παρίσι. Ήταν η μόνη πηγή χαράς στη ζωή μου. Διδάξτε στους εγωκεντρικούς τι είναι ο σεβασμός. Πάμε Ο.Μ.», είχε γράψει.

Η κινητοποίηση οπαδών αλλά και φίλων του Λουί, όπως είναι το όνομα του παραλίγο αυτόχειρα, αποδείχθηκε καθοριστική και η προσπάθεια να τον πείσουν να εγκαταλείψει την ιδέα της αυτοκτονίας έφερε αποτέλεσμα. Η αστυνομία, ειδοποιημένη από τους φίλους της Μαρσέιγ, κατόρθωσε να φτάσει εγκαίρως στο σημείο της δυνητικής τραγωδίας και να μεταφέρει τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί χαρακτήρισαν την κατάστασή του «εκτός κινδύνου».