Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Εισιτήρια και μετακινήσεις παντού και πάντα»

Με μια μακροσκελέστατη κοινή ανακοίνωσή τους, ένα μεγάλο κομμάτι των οργανωμένων Φίλων του ΠΑΟΚ, αναφέρονται και τοποθετούνται στο θέμα των μετακινήσεων στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι οργανωμένοι του «Δικεφάλου» ξεκαθαρίζουν ότι επιθυμία τους είναι να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, σε μια χρονιά «που θα είναι ίσως η πιο ξεχωριστή χρονιά στη σύγχρονη ιστορία μας» και όπως προσθέτουν «δεν έχουμε σκοπό να τη ζήσουμε από τον καναπέ».

Για το λόγο αυτό οι περισσότεροι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ θέλουν από την διοίκηση να ζητήσει επίσημα «εισιτήρια για όλους ανεξαιρέτως τους εκτός έδρας αγώνες αυτής της ιδιαίτερης όπως εξελίσσεται χρονιάς».

Απευθυνόμενοι προς τους συνοπαδούς τους, οι οργανωμένοι φίλοι του «Δικεφάλου», εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στην απόφαση για μη μετακινήσεις στα εκτός έδρας ματς της ομάδας. «Ποιοι είστε εσείς που θα μας πείτε που να πάμε και που να μην πάμε; Ποιοι είστε εσείς που θα πείτε στον οποιονδήποτε τί να κάνει και τί να μην κάνει; Ποιος σας διόρισε δερβέναγα στις ζωές μας; Τί είναι αυτά που βλέπουμε και δεν φεύγουμε πριν την ώρα μας; Είναι δυνατόν να ζείτε ανάμεσά μας, να «υποστηρίζετε» την ίδια ομάδα με εμάς και να μην έχετε ιδέα από τη νοοτροπία που κάνει τον ΠΑΟΚτσή να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους που ατυχώς συζούν στην ίδια χώρα μαζί μας;», τονίζουν και απευθυνόμενοι προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφουν: «Μας έχουν μείνει 9 εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα και κάποιοι, ίσως 5, για το κύπελλο. Ζητάμε με κάθε επισημότητα από την π.α.ε. Π.Α.Ο.Κ. εισιτήρια για όλους ανεξαιρέτως τους εκτός έδρας αγώνες αυτής της ιδιαίτερης όπως εξελίσσεται χρονιάς.

Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δύσκολη στιγμή. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας και αυτοκάθαρσης για κάθε παράξενο, περίεργο, μπερδεμένο ή και στημένο που θα θελήσει να κάνει το κομμάτι του.

Μια άτυχη στιγμή όπως αυτή στη Νέα Σμύρνη, δεν θα μας κρατήσει μακριά από την ομάδα μας ειδικά φέτος, δεν πρέπει να μας κρατήσει μακριά».

Επίσης, τοποθετούνται αναφορικά με τον «πόλεμο» που δέχεται η ομάδα τους από ανθρώπους «που φέτος χάνουν τον ύπνο τους (και δεν το έχουν πάρει απόφαση πως έτσι θα είναι και για τα επόμενα χρόνια) έχουν βαλθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να σπιλώσουν την προσπάθεια της ομάδας μας να πάρει αυτό που της ανήκει από την περσινή χρονιά. Παρατηρούμε έναν καλά οργανωμένο «πόλεμο» εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. να εξελίσσεται μέσα από δημόσια και ιδιωτικά μέσα μαζικού αποπροσανατολισμού, με ειρωνείες, υπονοούμενα, χλευασμούς για τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή της».

Και καταλήγουν λέγοντας: «Πάρτε μέτρα όσο είναι νωρίς. Δεν θα ανεχτούμε την επανάληψη της προηγούμενης χρονιάς. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Επιτέλους γεμίστε τα γήπεδα με κόσμο. Δώστε αξία σε αυτό το άθλημα, σε όλα τα αθλήματα. Δεν γίνεται σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο να αυξάνονται οι χωρητικότητες των γηπέδων και στη χώρα μας να τριπλο-κλειδώνουμε τις κερκίδες. ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ…».

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ υπάρχει δημοσιευμένη και στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.