Οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στα γραφεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας-Έγιναν προσαγωγές

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη από εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επιτέθηκαν στα γραφεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας θεωρώντας τους συνυπεύθυνους για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση με την ιδιοκτησία της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, οπαδοί εισέβαλαν στα γραφεία του βουλευτή και γενικού γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πέταξαν «τρικάκια» και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, προτού αποχωρήσουν από το χώρο που δεν βρισκόταν κανείς. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε 20 προσαγωγές.

Την ίδια ώρα έξι άτομα πραγματοποίησαν εισβολή και στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη. Φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Συνολικά, πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν αντίστοιχες επιθέσεις με φέιγ βολάν και συνθήματα σε γραφεία εννιά βουλευτών της Α’ και Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης.Πηγή φωτογραφιών: Thestival.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy