Οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη μαζί για ιερό σκοπό!

Πρόκειται για μια σπουδαία ενέργεια η οποία δείχνει ότι οι οπαδικές αντιπαλότητες δεν έχουν καμία θέση σε ζητήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και υποστήριξης ατόμων που έχουν ανάγκη. Ειδικότερα όταν πρόκειται για ένα 13χρονο παιδί το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση στο Λονδίνου.

Για την ακρίβεια, η διοίκηση του Άρη Καβαλαρίου σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στο Καβαλάρι κινητοποιήθηκαν με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων. Επισκέφτηκαν τον 13χρονο Ρομάν από την Αρμενία, συνομίλησαν με την οικογένειά του η οποία ζει στην περιοχή Περιβολάκι, έμαθαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του αλλά και την άμεση ανάγκη για να υποβληθεί σε εγχείριση καρδιάς. Μάλιστα, έχουν προχωρήσει σε ενέργειες με σκοπό να συναντηθούν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ελπίζοντας ότι θα σταθεί αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy