Ώρα για δράση στo μπάσκετ του ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη (18/8) ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Από το πρωί της Τρίτης (17/8) θα ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ την Τετάρτη θα μπουν στο πρόγραμμα και οι εργομετρικές μετρήσεις, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο ανανεωμένο παρκέ του PAOK Sports Arena.

Ο Άρης Λυκογιάννης τις πρώτες ημέρες των προπονήσεων θα έχει στην διάθεσή του μόνο τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, ενώ ενώ μέχρι τις 26 Αυγούστου θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα και όλοι οι ξένοι παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει πλέον ο ΠΑΟΚ, καθώς αυτή την Τετάρτη (18/8) στις 16:30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από το πρωί της Τρίτης (17/8) θα ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, την Τετάρτη θα μπουν στο πρόγραμμα και οι εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο ανανεωμένο παρκέ του PAOK Sports Arena.

Ο Άρης Λυκογιάννης θα δει το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο μόνο τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι τις 26 Αυγούστου θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα και όλοι οι ξένοι παίκτες της ομάδας.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena μαζί με τον αδερφό του Γιώργο. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Βασίλης Τολιόπουλος, ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένεται και ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ήταν ο πρώτος από τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ που ήρθε στη Θεσσαλονίκη από τα τέλη Ιουλίου.
Όσον αφορά τις αφίξεις των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο Derek Ogbeide θα είναι ο πρώτος που θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8, 13:25).
Θα ακολουθήσει την Κυριακή 22/8 (12:30) ο David DiLeo, ενώ στις 24/8 (13:25) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Josh Carter.

Οι αφίξεις των Αμερικανών παικτών του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθούν στις 26/8 (15:00), όταν και αναμένονται ταυτόχρονα από το Σικάγο οι Jermaine Love, Malcolm Griffin και Marvin Jones».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy