Ώρα Ιβάν και για το μπάσκετ

Σε μια μεταβατική αλλά -κυρίως- ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για τη βιωσιμότητα και το μέλλον του βρίσκεται το μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Όπως σας έχει ενημερώσει τις τελευταίες μέρες το INPAOK, το μπαλάκι έχει πέσει στον ΑΣ, με τον Θανάση Κατσαρή και τους συνεργάτες να καταλήγουν σε ένα νέο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα μπορέσει να χειριστεί όλες τις υποθέσεις της ΚΑΕ.

Μετά το μεταβατικό ΔΣ που ορίστηκε με προσωρινό πρόεδρο τον Άρη Καρακούση και μέλη τους Χρήστο Καραμπέρη και Πολύμερο Κατσιώρα, αυτό που έχει σειρά θα είναι το οριστικό νέο σχήμα. Σε αυτό φαίνεται πως θα βρίσκονται τελικά οι Φράγκος Φραγκούλης και Γιώργος Λυσσαρίδης, αλλά όχι στην προεδρική θέση.

Το βασικό ζητούμενο όμως δεν είναι τόσο τα πρόσωπα αλλά το οικονομικό, καθώς πρέπει τόσο να καλυφθούν τα χρέη της περασμένης σεζόν, όσο και το μπάτζετ της ερχόμενης. Για όλα αυτά έχει ενημερωθεί -σε αδρές γραμμές- ο Ιβάν Σαββίδης, η άφιξη του οποίου την προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις. Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει το «οκ» για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΚΑΕ, αλλά και να προσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα συνδράμει (εφόσον το επιθυμεί φυσικά) στα ταμεία του τμήματος.

Όπως γίνεται κατανοητό, σε δεύτερη μοίρα περνάει αυτή τη στιγμή οτιδήποτε έχει να κάνει με προπονητή και παίκτες. Αναφορικά με τον πρώτο πάντως, ο Κώστας Φλεβαράκης αποτελεί όντως μια επιθυμητή επιλογή, αλλά δεν έχει γίνει και δε θα γίνει καμιά ουσιαστική κουβέντα, πριν ξεδιαλύνει το τοπίο στα ζωτικής σημασίας κομμάτια της ΚΑΕ.