Ορέστης Κιομουρτζόγλου: Ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου είναι ένα από τα παιδιά που ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει βάλει στο στόχαστρο του από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Εθνική ομάδα. Ο νεαρός ομογενής είναι γεννημένος στο Μόναχο από Έλληνες γονείς . Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου ανήκει στην ολλανδική Χέρακλες και αγωνίζεται αμυντικός χαφ.

Ο Κιομουρτζόγλου θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας όπου και αγωνίστηκε για 45 λεπτά κόντρα στην αντίστοιχη της Ισπανίας. Με πρωτοβουλία του Τζον Φαν΄τ Σιπ, γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε ο νεαρός ομογενής να αγωνιστεί για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Πρόκειται για είναι ένα παιδί με ύψος 1.88 και θεωρείται ένα μοντέρνο χαφ, αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ολλανδία όπου αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ότι η τωρινή ομάδα του τον αγόρασε από την Ουντερχάχινγκ έναντι 300.000 ευρώ με συμβόλαιο ως το 2021. Με την Χέρακλες έχει ήδη 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ κόντρα στην Φέγενορτ και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης .

Ο νεαρός Έλληνας αρέσει στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, ο οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μόναχο ώστε να συναντηθεί με τον πατέρα του παίκτη και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του γιου του. Σύμφωνα με το sportime, και ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μάλιστα στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν ψαχτεί καλά και μέσω γνωστού του «καναλιού» στην Ολλανδία για τον χαφ της Χέρακλες.