Με 2-1 νικούσε ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή, για την 7η αγωνιστική της Volley League, όμως πριν ξεκινήσει το τέταρτο σετ, ο αγώνας διεκόπη οριστικά.
Ο κόσμος παρέμεινε στο γήπεδο, παρόλο που είχε ζητηθεί να εκκενωθεί και όταν πέρασαν 40 λεπτά, έκλεισε το φύλλο αγώνα και πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια της αθλητικής δικαιοσύνης.
Αφορμή για την διακοπή του αγώνα ήταν η ένταση που προκλήθηκε λίγο πριν το τέλος του τρίτου σετ. Ο Τακουρίδης του ΠΑΟΚ σε προσπάθειά του για μπλοκ πάτησε άσχημα και τραυματίστηκε, με τον Ηρακλή στην εξέλιξη του πόντου να βγαίνει νικητής αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη καθώς υπήρξε τραυματισμός.
Μετά από αυτόν τον πόντο που πήρε πίσω ο διαιτητής, προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χειρονομία ανθρώπου του ΠΑΟΚ προς την κερκίδα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, ο ΠΑΟΚ πήρε το σετ με 27-25 και οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αρκετά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλσμα να ζητηθεί η εκκένωση του γηπέδου, που δεν έγινε ποτέ.
Αναλυτικά οι λεπτομέρειες από το φύλλο αγώνα:
Ο διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίρισης – ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο της Μίκρας.
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 17.30 και όπως γράφει ο κύριος Μυλωνάκης στο φύλλο αγώνα στην ανάπαυλα μεταξύ 3ου και 4ου σετ ζήτησε από τους παράγοντες του γηπεδούχου σωματείου τη μερική εκκένωση των εξεδρών και συγκεκριμένα την εξέδρα που βρίσκονταν ο κύριο όγκος των οπαδών του γηπεδούχου.
Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο κύριος Μυλωνάκης στο φύλλο αγώνα οι παράγοντες του ΤΑΑ Ηρακλής δεν εκτέλεσαν την εντολή και έτσι αποφασίστηκε η οριστική διακοπή.
Το φύλλο αγώνα θα διαβιβαστεί στην αθλητική δικαιοσύνη που θα αποφανθεί για την τύχη του αγώνα.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε και από άλλο ένα σοβαρό αγωνιστικό περιστατικό. Τον τραυματισμό του αρχηγού του ΠΑΟΚ Γιάννη Τακουρίδη. Στο 25-25 του 3ου σετ χτύπησε στο δεξί του πόδι στον αχίλλειο τένοντα και αποχώρησε υποβασταζόμενος.
Τα σετ μέχρι την στιγμή της οριστικής διακοπής του αγώνα: 1-2 (22-25, 25-22, 25-27).
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Σταυρίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Καρακούλια.