Ουάρντα: «Ορκίζομαι δεν έκανα τίποτα λάθος»!

Ο Αμρ Ουάρντα θυμήθηκε όσα είχαν συμβεί και του στέρησαν το δικαίωμα να αγωνίζεται στην Εθνική Αιγύπτου!

Ήταν σταθερό μέλος της Εθνικής Αιγύπτου. Αν και δεν τον… πήραν τα χρόνια, διαρκώς τον καλούσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και έδινε το παρών σε όλα τα σημαντικά ματς. Φίλος του Μο Σαλάχ που πάντα είναι πλεονέκτημα όταν μιλάμε για την Εθνική των Φαραώ.

Ο Αμρ Ουάρντα που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί κι επίσημα η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, μίλησε για όσα έγιναν το 2019 και τον έθεσαν εκτός Εθνικής Αιγύπτου. Κάτι που τον πληγώνει και τον ενοχλεί ακόμη και τώρα.

Ο μεσοεπιθετικός που εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα, ορκίστηκε πως δεν έκανε κάτι λάθος μιλώντας στο κανάλι «MBC Masr». Μάλιστα ζήτησε να ερωτηθεί και ο Σαλάχ για το θέμα, καθώς εκείνος ξέρει πως είναι αθώος!

Όλη η αναφορά αφορούσε φυσικά τις κατηγορίες από γνωστό μοντέλο της Αιγύπτου, πως της έγινε σεξουαλική παρενόχληση μέσω μηνυμάτων κυρίως, στα οποία ο Ουάρντα της ζητούσε να έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμρ Ουάρντα:

«Αγωνιζόμουν για την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Όλοι διαπράττουν λάθη και συγχωρούνται. Μου λείπει η εθνική ομάδα και ήμουν ένας από τους σημαντικούς παίκτες.

Ο Σαλάχ γνωρίζει ότι δεν έκανα τίποτα. Του έδωσα το κινητό μου, ξέρει ότι όλοι κάνουν λάθη και ότι ήμουν καταπιεσμένος. Έμεινα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για 10 ημέρες.

Όλη η ομάδα της Αιγύπτου ήταν δίπλα μου. Αυτό που συνέβη τότε, έγινε επειδή σίγουρα κάποιος ήθελε να δημιουργήσει θέμα για μένα. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Ορκίζομαι ότι δεν έκανα τίποτα λάθος και η οικογένειά μου το γνωρίζει πλήρως αυτό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy