Ουάρντα: Τι ισχύει για το συμβόλαιο του Αιγύπτιου που παίρνει νέα ευκαιρία στoν ΠΑΟΚ

O Αμρ Ουάρντα δικαιωματικά θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Αν είχε περισσότερη σταθερότητα στο παιχνίδι του και σε ορισμένες αντιδράσεις του σίγουρα θα έπαιζε βασικός σε μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ του δίνει άλλη μια ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του αφού τον παίρνει πίσω από τον Βόλο.

Ο Αιγύπτιος έκανε πολύ καλά παιχνίδια και φαίνεται ότι άφησε και καλές εντυπώσεις με τη συμπεριφορά του στον Αχιλλέα Μπεό. Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του Sportime. Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο συμβόλαιο που έδωσε ο «Δικέφαλος» στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Το νέο συμβόλαιο που έγινε στον Ουάρντα προβλέπει σαφή αύξηση στις απολαβές του. Προβλέπει όμως σαφώς και… επαναπροσδιορισμό των πραγμάτων το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν ο Αιγύπτιος ως τότε – που στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά στα λεγόμενα του Μπέου ότι έχει νοικοκυρευτεί αρκετά και περιμένουν να το δουν εμπράκτως – έχει αξιοποιήσει την ευκαιρία, τότε (και του διαμηνύθηκε) θα υπογράψει εκ νέου με ακόμα καλύτερες αποδοχές».

Από ό,τι φαίνεται είναι στο χέρι του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού να δείξει τα προσόντα του και να απολαύσει και ένα καλύτερο συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2021.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy