ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να προστατεύσουμε το σπίτι μας»

Οι επισημάνσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό και την συμπεριφορά που θα πρέπει να επιδείξουν οι οπαδοί της ομάδας, είναι σε καθημερινή βάση.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των Ασπρόμαυρων, ήρθε σήμερα, μέσω instagram, να στείλει ένα ακόμα μήνυμα στους φίλους του Δικεφάλου, ζητώντας από εκείνους να προστατέψουν το «σπίτι» τους. Αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με άλλα διαδικτυακά «χτυπήματα» μέχρι να ξεκινήσει η μεγάλη αναμέτρηση.

Στην Τούμπα, όπως έχουμε αναφέρει από το ρεπορτάζ της ομάδας, θέλουν να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την ομάδα από τυχόν προκλήσεις που θα συναντήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που στην έδρα του ΠΑΟΚ έχει τοποθετηθεί δίχτυα ασφαλείας. Μάλιστα και το μέλος της ΠΑΕ Γιώργος Σαββίδης, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr εξήγησε τους λόγους της κίνησης αυτής. «Για αυτό τον λόγο βάλαμε το δίχτυ σε κάθε θύρα του γηπέδου και όχι επειδή δεν εμπιστευόμαστε τους φιλάθλους μας. Το κάναμε επειδή γνωρίζουμε ποιους αντιμετωπίζουμε αύριο. Δεν αντιδράμε σε κανένα είδος πρόκλησης. Μόνο ΠΑΟΚ».