Πάει τον τελικό κυπέλλου στην Αυστραλία…o Mπαλτάκος

Επίσημο αίτημα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας και τον πρόεδρό της, Κρις Νίκου, απέστειλε ο Τάκης Μπαλτάκος, αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ όχι μόνο σκέφτεται την Αυστραλία αλλά έχει στείλει ήδη επίσημο αίτημα ώστε να διεξαχθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αίτημα είναι στα χέρια του ελληνικής καταγωγής προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αυστραλίας Κρις Νίκου, ο οποίος για την ώρα δεν φαίνεται να έχει απαντήσε

«Δεν θα πάμε στη Σλοβακία ή τη Λιθουανία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Επιδιώκουμε να πάμε εκεί που υπάρχει έντονο το στοιχείο της ομογένειας. Πέρα από την τη Γερμανία και την Αγγλία, παίζει και η …Αυστραλία, αν και είναι δύσκολο λόγω της αλλαγής του καιρού.

Η αγγλική Ομοσπονδία καταρχήν συμφωνεί, όμως τα γήπεδα δεν είναι δικά της. Πρέπει να έρθουμε σ’ επαφή και με τις ομάδες, που τους ανήκουν τα γήπεδα. 20 και 21 Μαΐου, που προσανατολιζόμαστε για τον τελικό, στην Αγγλία είναι διαθέσιμα τα γήπεδα της Κρίσταλ Πάλας, της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Από την Ομοσπονδία της Γερμανίας δεν έχουμε ακόμη απάντηση. Συζητάμε και με Αυστραλία», έχει πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy