Παίρνει «σκούπα»…ο Φερέιρα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ύστερα από εννιά μέρες στα ηνία και με τρία φιλικά παιχνίδια, έχει πλέον σαφή εικόνα, από πρώτο χέρι, για τους ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων και η αλήθεια είναι πως, όπως και ο ίδιος δήλωσε μετά το τελευταίο, χθεσινό, φιλικό του Δικέφαλου με την Τσβόλε, έρχεται… ξεκαθάρισμα.

«Από δω και στο εξής θα παίζουν μόνο όσοι μου δείξανε ότι έχουν διάθεση«, ήταν το σαφές σχόλιο του Φερέιρα, ο οποίος για ακόμη μια φορά, δημοσίως, εγκωμίασε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ (Γαϊτανίδης, Τσιγγάρας), αφήνοντας σαφείς αιχμές, για άλλους που μέχρι πρότινος, επί Λουτσέσκου, θεωρούνταν αμετακίνητοι.

Κάτι λοιπόν αυτό, κάτι η σαφής πλέον επιθυμία του για να κινηθεί μεταγραφικά ο Δικέφαλος προκειμένου να έχει στη διάθεσή του μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις αρχές Αυγούστου, τόσο τον μέσο που αναζητά (χωρίς να αποκλείεται οι μέσοι να γίνουν δύο…), αλλά και τον φορ, είναι προφανές πως μπαίνουμε σε μια φάση αποφάσεων και κρίσης του υπάρχοντος ρόστερ του Δικεφάλου.

Και αν τις τελευταίες μέρες ψιθυρίζονταν πως είναι πολύ πιθανό στην αξιολόγηση του Φερέιρα να υπάρχουν και εκπλήξεις, είναι πλέον σαφές και από τις δηλώσεις του Πορτογάλου πως αυτές θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Ποιους θα αφορούν; Και εδώ υπάρχει σχετική φημολογία, και εδώ κυκλοφορούν διάφορα ονόματα, αλλά εδώ που φτάσαμε, καλό είναι να περιμένουμε τις αποφάσεις του ίδιου του Φερέιρα. Ετσι κι αλλιώς, πλέον, δεν πρόκειται να αργήσει και η δημοσιοποίηση τους.