Πάμπλο Γκαρσία: «Oι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και καρδιά»!

Το κακό ξεκίνημα στο ματς, έφερε τον ΠΑΟΚ να… τρέχει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε σε αυτό το γεγονός στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς. Ο Ουρουγουανός μίλησε για τις αλλαγές που έφεραν… τούμπα την εικόνα της αναμέτρησης στο δεύτερο μέρος.

Παράλληλα, μίλησε για τη δουλειά των νέων παιδιών και για το πνεύμα νικητή που έχουν. Όμως ξεκαθάρισε πως σε μια γεμάτη Τούμπα θα ήταν δυσκολότερα όλα, καθώς θα υπήρχε νευρικότητα, οπότε πρέπει να μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις. Κατά τα άλλα, ξεκαθάρισε πως κάθε ματς για τον ΠΑΟΚ είναι τελικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

«Λίγο προβληματισμένος. Τα πρώτα λεπτά δεν πατήσαμε πολύ καλά και κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε. Ξέρω πως τώρα είναι δύσκολα, έχουμε τραυματίες, παίκτη με Covid, δεν είναι όλα πολύ καθαρά. Στο δεύτερο μέρος τα παιδιά έκαναν προσπάθεια, είχαν υπομονή, είμαστε ΠΑΟΚ ξέρουμε πως κάθε ματς είναι τελικός για εμάς δεν έχουμε εύκολο παιχνίδι».

Για τις αλλαγές:Έχουμε παίκτες που δεν είχαν ρυθμό πολύ. Ο Βιεϊρίνια έπαιξε πρώτο ματς, ήταν καλός εαι αρχηγός. Ο Περέιρα το ίδιο. Έκαναν προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος με πέντε αλλαγές άλλαξαν όλα, θέλει αλλαγές το ποδόσφαιρο. Με τον Τζόλη και φρεσκάδα μπροστά είχαμε καλύτερη ταχύτητα. Κάποια παιδιά δεν πήγαν πολύ καλά, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, πήραμε τους τρεις βαθμούς, θέλει δουλειά».

Για τον Περέιρα: «Δουλεύουμε με όλα τα παιδιά. Έχουμε και τον Τσιγγάρα, τον Μιχαηλίδη, τον Περέιρα, δουλεύουν ατομικά, είναι μικρά παιδιά. Πρέπει να βελτιωθούμε. Να βελτιώνονται όλοι κάθε μέρα να είναι πιο έτοιμοι σε λίγο καιρό».

Για το αν τους δίνει κάτι παραπάνω ο τρόπος της νίκης: «Είναι σημαντικό. Όταν είσαι κάτω στο σκορ, ίσως έχουν λίγα νεύρα. Δεν έχουμε κόσμο, αλλά με φουλ Τούμπα ίσως τους επηρεάσει αυτό. Έδειξαν χαρακτήρα και καρδιά. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε νικητές, αυτό πρέπει να καταλαβαίνουν τα παιδιά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy