Πανελλήνιος διαγωνισμός κοινωνικού χορού! (Video)

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή όπου θα διεξαχθεί ο μεγαλύτερος, διήμερος πανελλήνιος διαγωνισμός κοινωνικού χορού, ένα μοναδικό υπερθέαμα, πάντα σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία WADF (World Artistic Dance Federation).

Στον όμιλό μας διοργανώνουμε σε ετήσια βάση και με μεγάλη επιτυχία 3 μεγάλους πανελλήνιους διαγωνισμούς κοινωνικού χορού ‘The Mall Of Dance Competition’ και 4 μικρούς διαγωνισμούς ‘One Dance Pro-Am Competition’. Πάνω από 800 διαγωνιζόμενοι-χορευτές συμμετέχουν σε όλες τις διαγωνιστικές και ηλικιακές κατηγορίες από 5 ετών έως και 65 ετών, ενώ οι θεατές ξεπερνούν τους 1.500.

Βρισκόμενοι υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας  WADF (World Artistic Dance Federation), στους διαγωνισμούς, συντελεστές στην διαδικασία διεξαγωγής τους, είναι Έλληνες και Διεθνείς καταξιωμένοι κριτές στον χώρο του χορού.

Το 2012 δημιουργήσαμε τη πρώτη σχολή χορού κι αυτό ήταν μόνο το ξεκίνημα. Σήμερα μετράμε 30 σχολές χορού – THE DANCE CLUB THE MALL OF DANCE -εκ των οποίων 26 βρίσκονται στην Αττική , 2 στην Πάτρα , 1 στην Καλαμάτα και 1 στην Κύπρο!

Πρόκειται για τη μοναδική αλυσίδα σχολών χορού στην Ελλάδα η οποία αριθμεί 25.000 μέλη και 17.000 μαθητές σε μόλις 6 χρόνια.

Γνωρίζοντας την ανάγκη των ανθρώπων για περαιτέρω κοινωνικοποίηση αλλά και εξέλιξη μέσα από τον χορό, διεξάγουμε στην χορευτική μας σεζόν 7 διαγωνισμούς συνολικά όπως και πολλά άλλα εβδομαδιαία events που κάθε μαθητής-μέλος μπορεί να λάβει μέρος και να συμμετάσχει ενεργά!