Πανέμορφη χαρακτήρισε ο Λέο Ζαμπά τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ

Ζαμπά: «Στόχος το νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα»!

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στη «Real News» 

Για τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο ακόμη. Έχουμε αυτό το πλεονέκτημα με τη διαφορά που δημιουργήσαμε από τη δεύτερη θέση, όμως οι στόχοι μας δεν σταματούν στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε στον τελικό και μετά να σηκώσουμε και την κούπα. Θέλουμε να πάρουμε όποιον τίτλο υπάρχει και να γράψουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ… Και φυσικά έχουμε ως στόχο να διατηρήσουμε το αήττητό μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο άγχος, αλλά θέλουμε πάντα να νικάμε. Εάν έχουμε τη συγκέντρωσή που απαιτείται -και την έχουμε δείξει μέχρι τώρα- πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

Για το αν όλα ήταν όπως τα περίμενε στην πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα: «Δόξα τω Θεώ, η σεζόν αυτή είναι πανέμορφη για μένα. Όταν επέλεξα τον ΠΑΟΚ με τον ατζέντη μου ήξερα ότι θα πήγαινα σε μία ομάδα με νοοτροπία νικητή και με μεγάλους στόχους. Από τις πρώτες συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας, διαπίστωσα ότι ήταν φιλόδοξοι. Κι αυτό μου άρεσε πολύ και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Για το όνειρό του να αγωνιστεί στην εθνική Βραζιλίας: «Ναι, είναι… Δεν πιστεύω μόνο ότι μπορώ να παίξω στην εθνική. Αυτός είναι ο στόχος που έχω στο μυαλό μου. Έχω παίξει σε όλες τις μικρές εθικές ομάδες και πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι μία μέρα θα καταφέρω να αγωνιστώ και με τη φανέλα της Βραζιλίας σε μεγάλες διοργανώσεις».

Για το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για πέντε χρόνια και ότι εδώ περνώ πολύ αλά. Ο ατζέντης μου είναι αυτός που χειρίζεται αυτά τα ζητήματα και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν ανησυχώ για το μέλλον».