Πανταζής-Βερλής-Devis: Ξεσήκωσαν την Αγία Βαρβάρα και το διαδίκτυο, ερμηνεύοντας το «Βρε Μελαχρινάκι» (βίντεο)

Ο Λευτέρης Πανταζής επισκέπτεται αρκετά συχνά την Αγία Βαρβάρα και το Αιγάλεω, όπου μεγάλωσε ως παιδί.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα αγαπητός εκεί, και όλοι στον δρόμο τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα, Λευτέρης, νιώθοντάς τον δικό τους άνθρωπο, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην περιοχή για τις ανάγκες των γυρισμάτων της αφιερωματικής εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», και  έκανε ένα πέρασμα από φιλικά στέκια στην Αγία Βαρβάρα, όπου έγινε ο χαμός μόλις τον αντιλήφθηκε ο κόσμος.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, που αυτή την περίοδο κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συναντήθηκε με τον πολύ καλό του φίλο και ερμηνευτή Θοδωρή Βερλή, που πρόσφατα κυκλοφόρησε την επανεκτέλεση- ύμνο, «Χίλια Κομμάτια», στον Μανώλη Αγγελόπουλο αλλά και τον Devis, όπου μαζί έκαναν το ντουέτο που σαρώνει στην Αλβανία «Μ’αγαπάς, σ’αγαπώ πολύ», που έχει φτάσει τα 2.500.000 προβολές μέσα σε ενάμιση μήνα. Οι τρεις καλλιτέχνες ερμήνευσαν από κοινού το «Βρε Μελαχρινάκι»  με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, και το βίντεο που ανάρτησαν στα social media, έχει κάνει θραύση.

KUR GJERAT SPONTANE..SHIJOJNE ME TEPER…SANTA BARBARA..ATHENS..AJO ESHTE..🎤🎸😂😂😂😂

Gepostet von Devis Xherahu am Mittwoch, 28. März 2018

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy