ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων στη ρεβάνς με τη Γάνδη

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια της ρεβάνς με τη Γάνδη.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει ότι προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (14.03) στις 09:00 ξεκινάει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτήριων του εκτός έδρας αγώνα Γάνδη-ΠΑΟΚ για τη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League 2021-22 που θα δειξαχθεί την Πέμπτη (17.03, 21:00 τοπική ώρα) στο KAA Gent Stadium.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων και της αυξημένης ζήτησης, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και διευκρινίζουμε αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση, δηλώνοντας το ΑΜΚΑ τους πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα γίνεται επανέλεγχος και αν ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου δεν είναι ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, το εισιτήριο αυτόματα θα ακυρώνεται & το αντίτιμο αγοράς θα επιστρέφεται στη δηλωθείσα κάρτα.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι σημαντικά λιγότερα από των αριθμών των εισιτηρίων διαρκείας, οπότε οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι εξαντλήσεως.Από τη διαδικασία εξαιρούνται οι κάτοχοι δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας (χορηγικά).Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από κατόχους διαρκείας, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα μας».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy