ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ζοσέ Μορέιρα

Διαφοροποίηση στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του βορρά θα αναγκαστεί να αντικαταστήσει έναν απ’ τους συνεργάτες του Ράζβαν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα τον Ζοσέ Μορέιρα, ο οποίος είχε το ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Ρουμάνος τεχνικός συνεργάζεται χρόνια μαζί του, όμως κάπου εδώ αυτό σταματά.

Ο λόγος δεν είναι κάποια διαφωνία ή μη ικανοποίηση απ’ τη δουλειά του Μορέιρα. Όπως αναφέρουν απ’ τον ΠΑΟΚ, ένα προσωπικό και οικογενειακό ζήτημα, αναγκάζει τον μέχρι τώρα προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, να αποχωρήσει.

Έτσι, αναγκαστικά θα υπάρξει αυτή η αλλαγή. Γεγονός που βάζει τον ΠΑΟΚ σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή τερματοφυλάκων. Ο οποίος πρέπει να έχει ικανότητα στο ρόλο αυτό και συγχρόνως να εγκριθεί απ’ τον Ραζβάν Λουτσέσκου φυσικά, καθώς ο Ρουμάνος θα συνεργάζεται καθημερινά μαζί του και θα πρέπει να «δέσει» με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy