ΠΑΟΚ: Αύριο η παρουσίαση των εταιριών

Όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη εβδομάδα, αύριο (Τρίτη 21/6) θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να γνωστοποιήσει τις δύο εταιρίες που θα αναλάβουν το έργο της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ομάδας.

Η συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, για την παρουσίαση των δύο εταιρειών θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:00 στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας. Οι δύο εταιρίες, οι οποίες έχουν κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό, όσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περίμεναν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για το γήπεδο και θα έχουν έτοιμα τα πρώτα σχέδια της νέας Τούμπας εντός του επόμενου διμήνου, είναι οι «Populous» και «Salfo».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παράλληλα, στην τοποθέτησή της αναφέρει: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της Νέας Τούμπας. Ολοκληρώνεται την Τρίτη (21.06) με την υπογραφή της συμφωνίας η ανάθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σχήμα των εταιριών Salfo και Populous της μελέτης του masterplan και του business plan για τη Νέα Τούμπα.

Μετά την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου-παρουσίαση των εταιριών και των εκπροσώπων τους στις 12:00 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy