ΠΑΟΚ: Δείπνο κορυφαίων στελεχών της ΠΑΕ με πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη

Απόφαση για πίστη και στήριξη του πλάνου, παρά τις δυσκολίες...

Προσπάθεια για αντιστροφή του κλίματος στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου», για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες είχαν συνάντηση. Κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ αυτή τη φορά, δείπνησαν μαζί μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη.

Είναι ξεκάθαρο πως το κορυφαίο στέλεχος του «δικέφαλου» θέλει να συσπειρώσει την ομάδα και να δώσει σε όλους να καταλάβουν, πως το πλάνο προχωρά παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές που μπορεί να εμφανιστούν.

Αυτή τη φορά στο δείπνο πέραν του Γιώργου Σαββίδη και των Μπότο-Λουτσέσκου, ήταν κι άλλα στελέχη της ΠΑΕ. Γκαγκάτσης, Γκοντσάρεβα, Κυριάκος και Χρυσοχόος πιο συγκεκριμένα.

Αυτό που τονίστηκε στο δείπνο, ήταν πως πρέπει να στηριχθεί το πλάνο που «τρέχει» και να επιμείνουν σε αυτό. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα προκύψουν, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο κλίματος γύρω απ’ την ομάδα κυρίως.

Όμως, οι πάντες με πρώτο τον Γιώργο Σαββίδη, έστειλαν το μήνυμα της στήριξης και της επιμονής στο πλάνο. Κι αυτό ακριβώς είναι το κλίμα που απορρέει απ’ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με απόλυτη συσπείρωση παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy