ΠΑΟΚ: Διέρρευσε φωτογραφία από την Νέα Τούμπα

Μια φωτογραφία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, που δείχνει ένα σχέδιο από την Νέα Τούμπα.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν η φωτογραφία είναι αλήθινή.

Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ «καίει» σαν θέμα τον κόσμο και δεν είναι λίγες οι φορές που παρουσιάστηκαν σχέδια του που δεν ήταν τελικώς αληθινά.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε σε ξένο λογαριασμό του twitter και φωτογραφία που παρουσιάζεται ως σχέδιο της Νέας Τούμπας συνοδευόμενο από την πληροφορία πως θα έχει 40.000 θεατές.

Σαββίδης: Αυτά τα γήπεδα «κοιτάζει» για τη Νέα Τούμπα

Η νέα Τούμπα, το «όνειρο» του Σαββίδη, δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα γήπεδα της Ευρώπης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σχεδιάζει μάλιστα το νέο γήπεδο να χωρά πάνω από 40.000 κόσμο.

Όπως μάλιστα γίνεται γνωστό ο ΠΑΟΚ «σκανάρει» τα τόσο της Κράσνονταρ όσο και της Γιουβέντους. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο  να αποφασιστεί από κοινού με τον κόσμο της ομάδας το μοτίβο της Νέας Τούμπας.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση της άδειας ανακατασκευής του γηπέδου έχει πάρει την τελική της ευθεία και τη νέα σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται στο Καυτατζόγλειο ώστε το μεγάλο όνειρο της «ασπρόμαυρης» οικογένειας να πάρει «σάρκα και οστά».Δείτε εικόνες από τα στάδια τόσο της Κράσνονταρ όσο και της Γιουβέντους:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy