ΠΑΟΚ: «Είμαστε κατά σε οποιαδήποτε μορφή πολυιδιοκτησίας»

Καμία διάθεση να αφήσει αναπάντητες τις καταγγελίες του Ολυμπιακού αναφορικά με τις σχέσεις με την Ξάνθη δεν είχε ο ΠΑΟΚ στο ΔΣ της Super League.

Διά στόματος Μάκη Γκαγκάτση, τονίστηκε ότι ο «Δικέφαλος» είναι κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας ενώ πρόσθεσε ότι είναι ανοιχτός να μπουν ακόμα πιο αυστηρές ποινές για τέτοιους είδους ζητήματα.

«Θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού θα γίνει δεκτή. Από πού; Υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. Δεν μπορεί η Super League να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός, στην ΕΕΑ. Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας. Άλλωστε ο νόμος είναι σαφής.

Είμαστε υπέρ ΓΣ ιδιοκτητών, απλά να το ξέρουμε λίγο νωρίτερα αφού ο κ. Σαββίδης δε διαμένει Ελλάδα».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε την πλευρά του ΠΑΟΚ αν είναι υπέρ της αλλαγής των κανονισμών, με τον Μάκη Γκαγκάτση να απαντά:

«Φυσικά και είμαστε αντίθετοι σε ό,τι είναι ενάντια στο νόμο. Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς δεν μπορούμε να πούμε τώρα αν είμαστε υπέρ ή κατά αν δεν ξέρουμε καταρχήν ποιοι είναι αυτοί και αν δε συζητήσω με τον κ. Σαββίδη και με το νομικό επιτελείο.

Τώρα συζητιέται ο νέος αθλητικός νόμος και είναι ευκαιρία να μπουν ακόμη αυστηρότερες ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτησία. Ο κ. Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη, ούτε επηρεάζει αποφάσεις ή ασκεί επιρροή.

Γνώση της καταγγελίας έχουμε μόνο μέσω των ΜΜΕ αφού ακόμη δεν παραλάβαμε τη δικογραφία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy