ΠΑΟΚ: Επαφές στην Πορτογαλία για Ολιβέιρα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, προχωρούν τα ζητήματα σχεδιασμού ενόψει του καλοκαιριού

Σύμφωνα με πληροφορίες o Μάριο Μπράνκο έχει προγραμματίσει να περάσει λίγες στην πατρίδα του, την Πορτογαλία προκειμένου να κάνει και τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της Πόρτο για τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με κάποιες άλλες πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί απόλυτα, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου βρίσκεται ήδη από την Κυριακή (17/3) στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ουσιαστικά, ο Μπράνκο θα υλοποιήσει στην πράξη την απόφαση που έχουν πάρει ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, εξετάζοντας ακόμη και τη λύση της μερικής καταβολής της ρήτρας των 12 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρουν ένα μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη (λογικά να πάνε στο 50-50). Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Πορτογαλία προκύπτουν σενάρια ότι η Πόρτο θα ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το όνομα του Λέο Ζαμπά για τον οποίο ενδιαφέρεται.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να δείξει τη διάθεσή τoυ για τον νεαρό Βραζιλιάνο, έχοντας θέσει τη ρήτρα αγοράς των 20 εκατ. Ευρώ στο συμβόλαιό του.

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, από την επίσημη Πόρτο διέψευδαν τα σενάρια για κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Λέο Ζαμπά.