ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για μεταγραφικό ντεμαράζ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζεται πλέον να ολοκληρώσει τις περιπτώσεις δύο παικτών μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε δύο θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Έτοιμος να ξεκινήσει ένα μεταγραφικό ντεμαράζ είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Sportime». Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση δύο παικτών, αφού απομένουν λεπτομέρειες για να «κλειδώσει» τη συμφωνία του με έναν χαφ και έναν αριστερό οπισθοφύλακα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε ήδη αρκετό χρόνο όσον αφορά τη μεταγραφική του ενίσχυση, λόγω της αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου και της αντικατάστασης του από τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε άλλη μεταγραφική λίστα σε σχέση με τον προκάτοχο του και στον ΠΑΟΚ κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν στην Τούμπα ποδοσφαιριστές που ικανοποιούν τα «θέλω» του Άμπελ Φερέιρα.

Μάλιστα, οι κινήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν σταματούν εκεί, καθώς ήδη γίνονται προσπάθειες και για την απόκτηση ενός επιθετικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τις τελευταίες μέρες συνεχόμενες επαφές με τον Μάριο Μπράνκο και κατ’ επέκταση με την οικογένεια Σαββίδη για τα μεταγραφικά. Ο ίδιος είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τα χτυπήματα τους. Εξάλλου, ο Φερέιρα από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει αριστερό μπακ και φυσικά χαφ. Η περίπτωση Παλίνια είναι ενδεικτική για το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος είχε δώσει εντολή να γίνει ότι ζητήσει ο Φερέιρα.

Μοναδικός αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» φυσικά είναι ο χρόνος. Αυτό το γνωρίζουν στην Τούμπα και γι’ αυτό κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να κλείσουν άμεσα και οι επόμενες μεταγραφές. Υπάρχουν, άλλωστε, τα προκριματικά για το Champions League. Τα ματς του τρίτου προκριματικού είναι στις 6-7 και 13-14 Αυγούστου.