ΠΑΟΚ: «Η επιμονή του διαιτητή σε ένα τόσο κραυγαλέο λάθος δεν μπορεί να αποδοθεί σε κακή εκτίμηση»!

Την αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ προκάλεσε η διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στην Τούμπα, και κυρίως η φάση του πέναλτι των Βοιωτών.

Ο Έλληνας ρέφερι, θυμίζουμε, έδωσε την εσχάτη των ποινών στο 12ο λεπτό, όταν ο Κοτάρσκι ανέτρεψε τον Λούα-Λούα. Ωστόσο, κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν ο Μουτίνιο αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι, ο διαιτητής από την Αρκαδία ειδοποιήθηκε από το VAR για on field review! Παρ’ όλα αυτά, ο Διαμαντόπουλος δεν άλλαξε την αρχική απόφαση του, ο Πορτογάλος μέσος των Βοιωτών το εκτέλεσε εύστοχα στο 16′ και έκανε το σκορ 1-1.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, πήρε θέση για το πέναλτι του Λεβαδειακού, κάνοντας λόγο για ντροπιαστική διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, ενώ τονίζει: «Η επιμονή ενός διαιτητή να διατηρήσει ένα τόσο κραυγαλέο λάθος, δεν μπορεί να αποδοθεί σε κακή εκτίμηση»!

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

«Για δεύτερο συνεχόμενο ματς γινόμαστε μάρτυρες ακατανόητων διαιτητικών αποφάσεων. Εμείς δεν θέλουμε να μας μάθει η ΚΕΔ τους κανονισμούς, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, πράγμα τόσο εξόφθαλμο, που ο VAR φώναξε τον Διαμαντόπουλο να διορθώσει το λάθος του.

Η επιμονή ενός διαιτητή να διατηρήσει ένα τόσο κραυγαλέο λάθος, δεν μπορεί να αποδοθεί σε κακή εκτίμηση.

Εμείς δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε εντυπώσεις, αλλά ό,τι μας αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε όλα τα έννομα μέσα απέναντι σε ντροπιαστικές διαιτησίες σαν τη σημερινή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy