ΠΑΟΚ: Η Τορίνο και η Νόριτς φέρονται να έχουν κάνει κρούση για τον Δημήτρη Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι δεδομένο ότι παρακολουθείται από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Ο διεθνής αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεν παραχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ είναι δύσκολο να αποχωρήσει τώρα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε πρόσφατα, άλλωστε, επαφή με τη διοίκηση κι όλα δείχνουν ότι αποφασίστηκε η παραμονή του μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός κι αν έρθει μία εξωπραγματική πρόταση από σύλλογο που παίζει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Τορίνο και τη Νόριτς να εξετάζουν την περίπτωση του Γιαννούλη και να έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις στον ΠΑΟΚ και την πλευρά του διεθνούς άσου.

Προτάσεις δεν έχουν φτάσει για τον παίκτη, ενώ η Τορίνο δεν είναι εύκολο να δελεάσει τον ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή. Η «Γκρανάτα» δίνει μάχη για την παραμονή της και δεν είναι απλό να βγάλει εκατομμύρια από το ταμείο.

Η Νόριτς ασφαλώς έχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Τώρα παίζει στη Τσάμπιονσιπ. Είναι πρώτη και εφόσον ανέβει που είναι πολύ πιθανό (έχει πέντε βαθμούς διαφορά από την τρίτη θέση), θα διαθέτει αρκετά εκατομμύρια για να επενδύσει.

Άγγλος ρεπόρτερ, μάλιστα, ο Μάικλ Μπέιλι, που ασχολείται με θέματα της Νόριτς ανέφερε ότι τα «καναρίνια» παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τον άσο του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία. Άφησε ανοιχτά, πάντως, τα ενδεχόμενα, τονίζοντας ότι ο Γιαννούλης έχει εξαιρετικό βιογραφικό.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν επίσης ότι η Νόριτς είναι διατεθειμένη να ρίξει στο τραπέζι ακόμα και οκτώ εκατ. ευρώ. Να θυμίσουμε ότι η ρήτρα του Γιαννούλη είναι δέκα εκατ. ευρώ. Αν πλησιάσει αυτό το ποσό, τότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Θα φανεί κι από την πρόταση που θα γίνει στον παίκτη και την επιθυμία που θα εκφράσει.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy