ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, προκειμένου να ρίξουν στο τραπέζι και την Παρασκευή 19 Μαΐου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Πολύ πιθανό φαίνεται πως είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί, τελικά, πριν τις εκλογές και όχι μετά -παρότι νωρίτερα ο Στέργιος Αντωνίου, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ομοσπονδίας, είπε πως «κλειδώνει» η Τετάρτη 24/5.

Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» και στον Κυριάκο Θωμαΐδη το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Παναγιώτης Διακοφώτης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, προκειμένου να ρίξουν στο τραπέζι και την Παρασκευή 19 Μαΐου για το μεταξύ τους ραντεβού.

Οι δύο ομάδες και κυρίως οι δύο προπονητές θέλουν το μεγάλο παιχνίδι να γίνει όσο πιο κοντά στη λήξη του πρωταθλήματος (14/5), ώστε να μην υπάρχει μεγάλο κενό και παράλληλα να φύγουν οι ποδοσφαιριστές για τις διακοπές του, προτού επιστρέψουν για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο κ. Διακοφώτης, μάλιστα, τόνισε πως είναι πολύ πιθανότερη ημερομηνία η 19η Μαΐου, πλέον, και όχι η Τετάρτη 24/5, αφού αυτό είναι το «θέλω» των ομάδων.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για την αστυνομία, καθώς σε εκείνη ανήκει ο τελευταίος λόγος και, θεωρητικά, δεν θα ήθελε ο τελικός να γίνει «πάνω» στις εκλογές, σημείωσε: «Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, δεν νομίζω ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα».

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν -σε πρώτη φάση- στην Εκτελεστική της Πέμπτης και στη συνέχεια θα περιμένουμε την απάντηση από πλευράς αστυνομίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy