ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ συμφώνησαν για τον δανεισμό του Γιόσιπ Μίσιτς μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο μεγάλος άτυχος της προηγούμενης σεζόν, δίχως άλλο ήταν ο Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης ενώ έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις, χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο κι από τότε βρίσκεται σε διαδικασία θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται πολύ καλά, όμως δεν παύει να είναι ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΟΚ!

Το μέλλον του ήταν ένα θέμα λόγω των όσων συνέβησαν. Όμως όπως όλα δείχνουν κι όπως γράφουν και οι Πορτογάλοι, ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ συμφώνησαν για την επέκταση του δανεισμού του 26χρονου άσου, μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21!

Συγκεκριμένα η «A Bola» φιλοξενεί ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η επιστροφή του Μίσιτς στα γήπεδα προσδιορίζεται για τον Ιανουάριο του 2021. Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τη Σπόρτινγκ για να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν και θα μπορεί αν το θέλει να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς ύψους 2.000.000 ευρώ που θα προβλεφθεί στη συμφωνία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Γιόσιπ Μίσιτς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τον Ιανουάριο του 2021. Όμως η θεραπεία που ακολουθεί μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, δε θα εμποδίσει τον 26χρονο στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Με νέο δανεισμό, μέχρι το τέλος της περιόδου 2020-21.

Η Σπόρτινγκ και ο Ελληνικός σύλλογος προχώρησαν τις συζητήσεις τους και παρότι δε θα είναι σε θέση ο παίκτης να αγωνιστεί στο πρώτο μισό της σεζόν, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κρατήσουν τον Κροάτη. Με οψιόν η οποία θα είναι ίδια με το προηγούμενο συμβόλαιό του, δηλαδή 2.000.000 ευρώ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy