ΠΑΟΚ και στην Αυστραλία!

«Συμφωνία με την ομάδα από την Αυστραλία για συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αφού ανακοινώθηκε η συνεργασία με την Ολιμπίκ Αδελαΐδας.

Ο σύλλογος από την Ωκεανία ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία με την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Παύλι Βαγκέλι που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, και «συνδέει» με αυτό τον τρόπο τις δυο ομάδες.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι επαφές ανάμεσα στους δυο συλλόγους κράτησαν για ένα χρόνο. Με βάσει την συμφωνία, αναμένεται να έρθουν κάποια στιγμή μέλη του προπονητικού τιμ των Αυστραλών για να λάβει τεχνογνωσία από τον τρόπο δουλειάς του ΠΑΟΚ, και μάλιστα έχουν σαν στόχο να συμμετάσχουν ομάδες των ακαδημιών τους σε τουρνουά επί ευρωπαϊκού εδάφους, μέχρι το 2022.

Για την συμφωνία μίλησε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος από πλευράς Δικεφάλου, αναφέροντας:

«Μετά την συμφωνία και την επικοινωνία μας, σκοπεύουμε να επιδιώξουμε την ανταλλαγή προπονητών, προτού προχωρήσουμε σε πρόσκληση μιας ομάδας σας, για να συμμετάσχει σε τουρνουά νέων ομάδων όχι μόνο από την Ελλάδα, από κάθε γωνιά του κόσμου».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy